Steuntje in de rug

Wil je starten met ondernemen of ben je al even bezig en twijfel je of je op de goede weg zit? Veel beginnende ondernemers weten niet goed waar ze moeten beginnen of komen er na 1 of 2 jaar achter dat ze niet meer groeien. Ze kunnen, net als jij, wel een steuntje in de rug gebruiken.

Samen met jou gaan we in 2 uur aan de slag. We gaan samen stap voor stap aan de slag met onze bewezen aanpak. De roadmap met praktische stappen is gebaseerd op onze succesvolle boeken.

We beginnen altijd met jou als ondernemer. Dat voelt misschien als een stap terug, maar weten waarom je wilt ondernemen en werken vanuit wie je bent, waar je goed in bent en wat je goed kan, helpt je straks sneller stappen te maken. Het helpt je bij je keuzes onderweg, het motiveert en helpt je in je communicatie.

Als extra steuntje in de rug kun je iedere maand een half uur online met ons sparren, drie maanden lang.


Bel, mail of app ons voor een afspraak >>


Nb: Wil je een ondernemingsplan? Of wil je weten of je ondernemingsplan goed is? Met alle bouwstenen uit jouw roadmap is het opstellen of checken van je ondernemersplan een fluitje van een cent.
Wat krijg je allemaal?

• Meer motivatie door beter inzicht in je ondernemerskwaliteiten en je waarom
• Jouw maatwerk roadmap zodat je weet hoe je verder kan
• Meer overzicht en zelfvertrouwen doordat je weet welke stappen jij nu het beste kan zetten
• Inspiratie door voorbeelden en tips
• Steuntje in de rug: iedere maand een half uur online sparren, 3 maanden lang
• Alle bouwstenen voor je ondernemingsplan

De eerste sparsessie duurt 2 uur en vindt plaats in een informele setting bij Sabine of Natalie aan de keukentafel in het midden van het land of online. Wij zorgen voor koffie en thee.

Voor wie?

• Voor alle startende ondernemers die, net gestart of nog niet gestart, twijfels of onzekerheid hebben over waar ze moeten beginnen.
• Voor ondernemers die al even zijn gestart maar willen sparren of ze op de goede weg zitten.

Je investering

Voor slechts 395 euro gaan we 2 uur samen concreet aan de slag en kun je drie maanden lang een half uur per maand met ons sparren.


Bel, mail of app ons >>


*Onze tarieven zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.